/* */

Nadi Risk Group Sdn Bhd

Kami merupakan syarikat perunding kewangan yang menjadi wakil sah syarikat Takaful IKHLAS Berhad yang sangat pro-aktif dalam memperkenalkan produk takaful kepada masyarakat.

Kami ingin menjemput individu yang ingin memulakan perniagaan tanpa memerlukan modal yang tinggi. Ejen perunding takaful Nadi Risk Group Sdn Bhd akan diberi latihan dan sokongan yang berterusan dari segi latihan dan aktiviti. 

Aktiviti Nadi Risk Group Sdn Bhd

  • Latihan produk takaful keluarga dan takaful am.
  • Aktiviti berterusan untuk ejen untuk mendapatkan leads yang berkualiti untuk perniagaan.
  • Khidmat konsultan dari A-Z untuk leads takaful am.
  • Latihan online marketing  untuk perniagaan Takaful.
  • Pengiktirafan kepada ejen yang cemerlang di Nadi Risk Group Sdn Bhd.

Kami percaya dengan struktur sokongan dan latihan yang lengkap sesiapa sahaja dapat berjaya didalam industri perniagaan takaful. Ejen di Nadi Risk Group bukan hanya untuk membuat jualan tetapi belajar semua aspek dan cabang bidang takaful. Ejen akan dilatih didalam bidang takaful keluarga dan juga perkara teknikal didalam bidang takaful am. 

Kami percaya seorang ejen yang baik adalah ejen yang berilmu dan dapat memberi khidmat nasihat kepada pelanggan untuk melengkapi apa yang perlu untuk seorang pelanggan dari aspek perancangan kewangan.

Sertai eko sistem latihan dan sokongan yang kami sediakan dan bersama sama kita membangunkan dan memperkenalkan Takaful kepada masyarakat.

Mulakan langkah pertama anda di Nadi Risk Group Sdn Bhd